dijous, 31 de març del 2016

LES INSTAL·LACIONS DELS HABITATGES

Imatge de ClkerFreeVectorImages
Pixabay
En aquesta unitat anem a canviar de rol. 


ACTIVITAT
Agafareu vosaltres el paper protagonista, i per grups, preparareu un dels quatre temes que es proposen a continuació. L'estudiareu amb calma, basant-vos en la informació que teniu al llibre, la qual podeu ampliar, amb la informació proposada als enllaços de sota, o d'altres fonts fiables que vosaltres cerqueu.


  • La informació s'haurà d'exposar amb l'ajut d'un programa de presentacions multimèdia: Prezi, Presentacions de GDrive...
  • Les diapositives han de contenir, bàsicament, imatges, esquemes, diagrames de blocs, taules... La informació ha de ser esquemàtica i clara...el desenvolupament de la mateixa, la fareu vosaltres, de manera oral. Cal que entengueu, que una presentació no ha de contenir paràgrafs sencers d'informació, perquè si així fos, l'auditori no us podria prestar atenció mentre parleu... O us escolten a vosaltres, o llegeixen la presentació... i d'això NO es tracta. Es tracta de que ens escolten a nosaltres, i que puguem facilitar la comprensió de les nostres explicacions amb exemples o diagrames d'allò que volem transmetre.
  • És necessari que els colors i la presentació guardin concordància i harmonia. Els colors llampants molesten a la vista del que mira la presentació. Els colors massa foscos dificulten la lectura del que hi ha escrit.
  • Tothom haurà de participar de manera activa en la presentació. Cal que l'assageu, prèviament, amb els companys, i si teniu l'oportunitat, seria convenient que us enregistrareu i que després analitzareu el vídeo. D'aquesta manera sereu més conscients dels vostres errors, i els podreu rectificar. Alhora, si assageu amb companys, podeu agafar bons exemples...
  • Prepareu un full de deures, amb un mínim de 5 preguntes, basades en l'explicació que heu fet, per tal de repartir als companys que escolten la vostra explicació. Així, els facilitareu la tasca a l'hora de prendre apunts. En acabar, tots plegats la corregireu.


MATERIALS EXTERNS PER A LA PREPARACIÓ DE LA PRESENTACIÓ

1. LA INSTAL·LACIÓ ELÈCTRICA



2. LA INSTAL·LACIÓ D'AIGUA



3. LA INSTAL·LACIÓ DE GAS



4. LES INSTAL·LACIONS DE CALEFACCIÓ I CLIMATITZACIÓ


RÚBRICA D'AVALUACIÓ DE LA PRESENTACIÓ ORAL
En aquest enllaç podeu accedir a la rúbrica que es farà servir per avaluar l'exposició. Seria interessant que l'analitzareu bé abans de preparar l'exposició. Si compliu tots els termes de la columna amb 4 punts, realitzareu una exposició Excel·lent. 

I aquí us exposem el resultat de la feina feta pels alumnes:








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada