dilluns, 16 de novembre del 2015

MÀQUINES I MECANISMES

Imatge de Silberwolf
wikipedia.org
Aquí us deixo una pàgina interactiva, del departament d'ensenyament de la junta d'Andalusia, que us pot servir d'ajuda per a arribar a comprendre el funcionament y els principis teòrics en els que es basen les màquines simples y els mecanismes de transmissió de moviment. Fes clic a la imatge per tal d'accedir a la pàgina


MÀQUINES SIMPLES

Les màquines simples, les podem classificar, a grans trets, en 3 grups: La palanca, la roda i el pla inclinat. Aquí us deixo una imatge-reum. Si feu clic en ella, tindreu accés a la imatge ampliada, i si feu clic al següent enllaç,  tindreu accés al fitxer en pdf, per poder-lo consultar de manera més còmoda i també imprimir-lo.




Aquest petit reportatge del programa Què qui com ens demostra com la palanca ens pot facilitar la vida. 





Aquesta presentació creada per la Junta d'Andalusia presenta de manera molt interessant i interactiva les màquines simples.



Us deixo, a més, l'enllaç d'uns exercicis creats per Esteve Juanola, i que estan a la pàgina de l'Edu365, amb els que podreu practicar, ja que teniu exemples de problemes amb la resolució desenvolupada.
Recordeu practicar també amb l'autoavaluació que teniu a sota.


MECANISMES DE TRANSMISSIÓ DE MOVIMENT

Us deixo ara l'enllaç a uns problemes de mecanismes de transmissió de moviment, creats també per Esteve Juanola. Intenteu resoldre per vosaltres mateixos els exercicis... i comproveu si ho heu fet correctament fent clic sobre la r de resposta, o la s de solució.
Esperoque us serveixin d'ajuda


MECANISMES DE TRANSFORMACIÓ DEL MOVIMENT

  • MECANISME BIELA-MANOVELLA

  • LLEVA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada